DESIGN YOUR LIFE & CAREER

RETREATS

Livs- och karriärretreat med Charlotte Hågård & Peppe Ekmark & Katri Lind i Toscana. Kom med oss och designa ditt framtida liv, karriär, jobb eller företag. All information hittar du nedan.

Läs om retreaten
Läs om hela programmet
Read in English

ÄR DU REDO ATT LYFTA DIG SJÄLV TILL NÄSTA NIVÅ?

VILL DU HITTA DITT DRÖMJOBB, DRÖMIDÉ ELLER DRÖMLIV?

DÅ ÄR DEN HÄR RETREATEN FÖR DIG! 

I vårt nya spännande livs- och karriärprogram jobbar du aktivt med att se över ditt liv, din karriär och aktivt designa din framtidsplan. 

Under retreaten får du mängder av nya verktyg, ökad självinsikt och hittar drivkraften som lyfter ditt liv, karriär och/eller företag till nya höjder. 

Programmet går i två steg, där du kan välja att bara göra steg 1 eller båda. Vi kombinerar Sverige och Italien. Steg 1 är vår härliga livs- och karriärretreat i Toscana där du i lugna och vackra miljöer får tid att fundera på vad just du är ämnad för - och hur du kan få både din drömkarriär OCH leva ditt drömliv. Du gör retreaten ihop med andra personer som också är på en utvecklingsresa och vill få ut mer av livet.

Efter retreaten kan du välja steg 2 där du får personlig coaching, gruppträffar och jobbar aktivt med praktiska övningar genom våra 12 spännande moduler. Läs mer om hela programmet här.

Jag vill veta mer - kontakta mig
Jag vill vara med på retreaten

VARFÖR DU SKA VARA MED PÅ VÅR RETREAT ?

 

Du vill något mer, behöver fokus och ny energi eller kanske saknar något i ditt liv eller på jobbet. Under retreaten får du tid att utforska vem du är idag, vad du vill samt hitta ditt fokus och inre lugn. Du får verktyg och inspiration som ökar din självinsikt och hjälper dig att reflektera över hur ditt liv och din karriär ser ut idag och hur du vill utvecklas i framtiden. Det kan handla om livet, karriären eller ditt företagande.

Vi hjälper dig att snabba upp processen med att designa ditt nya liv - precis som du vill ha det.

Efter retreaten har du satt nya mål i livet och karriären och har en plan för vilka förändringar du behöver göra för att designa ditt framtida spännande liv. 

VEM VÄNDER VI OSS TILL? 

 

Du befinner dig i en utvecklingsfas i ditt liv. Du kanske vill byta jobb, lyfta ditt företag eller haft en bra karriär men känner att du vill få ut något mer av livet. Nu vill du... 

 • Ta ut riktningen framåt i livet
 • Må bra, stressa ned och hitta fokus och energi
 • Öka din självinsikt, hitta dina styrkor och drivkrafter 
 • Utveckla ditt arbetsliv
 • Komma igen efter en kris
 • Lyfta ditt bolag och dig som företagare till nästa nivå
 • Hitta nästa steg som chef/ledare
 • Pröva ett nytt område/yrke men är osäker på vilket
 • Ta bort dåliga vanor som du vet att du inte mår bra av
 • Träffa nya människor som också vill något mer av livet

Men du kan också vara en person som:

 • är ägare av ett bolag eller chef som vill hjälpa en anställd att ta nästa steg i sin utveckling
 • vill hjälpa en nära vän som du vet borde göra en förändring i sitt liv.

HUR DESIGNAR DU DITT BÄSTA LIV, DRÖMJOBBET ELLER DIN FANTASTISKA AFFÄRSIDÉ?

Det är faktiskt mycket lättare än du tror. Genom att vara med på vår inspirerande retreat "NEXT  CHAPTERDESIGN YOUR LIFE AND CAREER" lär du dig att använda beprövade metoder och strategier som verkligen ger RESULTAT.  Verktygslådan under vår retreat skiljer sig från alla andra utvecklingsmetoder du använt tidigare.

Klicka på dagarna nedan för att se schemat.

 

 DATUM & PRIS  2023

Här hittar du pris och alla datum för våra livs- och karriärretreats i Toscana. 

Våren 2023

5-8 maj

Pris

Privatpersoner: 25.000 kr ink moms

Företag: 25.000 kr ex moms.

15 000 KR EX MOMS

I detta ingår allt förutom flyg, dvs
- boende
- all mat och dryck
- transfer
- kursprogram
- besök på vingård

Jag vill veta mer - kontakta mig
Jag vill vara med på retreaten

CASA OLIVETA

VÅRT "HOME AWAY FROM HOME"

Att byta miljö är en viktig ingrediens i vårt koncept. Vi håller vårt retreat på Casa Oliveta i Toscana - en fantastisk kursgård utöver det vanliga. Platsen är som gjord för att skapa nya tankar och idéer och inspirerar till förändring.

Att träffa nya människor och att vara i en vacker och inspirerande miljö ger själen ro, tankarna svängrum och  livsglädjen en boost. Vi hjälper dig att bli ditt bästa jag - samtidigt som du kan fokusera helt på dig själv och koppla bort vardagen. Vi ser till att du har allt du behöver!  

Läs mer om Casa Oliveta här>>

 

DINA PROGRAMLEDARE - CHARLOTTE & PEPPE & KATRI

Två av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och coacher har teamat ihop sig för att hjälpa dig att bli ditt BÄSTA jag! "Efter att under många år jobbat med tiotusentals individers personliga och professionella utveckling sa det KLICK! när vi träffades". Charlotte ville hålla livs- och karriärretreats i Toscana och Peppe hade allt på plats med sin gård Casa Oliveta. Vi fann en gemensam passion för Italien, ett bra liv, roligt jobb och framförallt att se människor utvecklas. Det här är vi: 

OM CHARLOTTE HÅGÅRD
 • Karriärutvecklare som coachat över 10 000 personer på alla nivåer, branscher och roller
 • LinkedIn-expert och Författare till nio karriärböcker, bl a Alla har Talang, Bli din egen coach och Stick ut på LinkedIn
 • Lever sin dröm och driver verksamhet i Sverige och Italien. 
 • En efterfrågad föreläsare som hållit fler än 2500 kurser, föreläsningar och webbinarier
 • MOTTO: Livet är för kort för att ha tråkigt. Satsa på ett liv och en karriär du älskar!
OM PEPPE EKMARK
 • Efterfrågad föreläsare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling 
 • Lever sin dröm och driver en kursgård i Toscana
 • Författare till 3 böcker inom ledarskap och försäljning 
 • Coach till ett stort antal företagare, chefer och privatpersoner
 • MOTTO: Allt är möjligt, bara du själv TROR på det - och GÖR det som krävs
OM KATRI LIND
 
 • Varit en av Sveriges få kvinnliga börs-VDar och introducerat företag på Nasdaq
 • Efterfrågad coach och mentor inom karriär, ledarskap och affärsutveckling
 • 30 års erfarenhet från ett stort antal chefs- och VD-roller inom hotell och besöksnäringen med både operativt och strategiskt ansvar samt från styrelsearbete
 

SÅ SKAPAR DU DITT DRÖMLIV OCH DRÖMJOBB

Få ett smakprov av vårt program i detta webinar som kommer lära dig hur du skapar din vision, bestämmer dig och står för det samt hur du genomför ditt beslut.

INTRESSEANMÄLAN

Om du känner att den här retreaten är helt rätt för dig och dessutom är intresserad av en förändring - kanske t o m ett nytt kapitel - varmt välkommen att ansöka.

Så här går det till

1. Börja med att skicka in en intresseanmälan. Svara på frågorna i formuläret (klicka på länken nedan).

2. När vi fått din intresseanmälan, kontaktar vi  dig för en intervju och där vi även berättar mer om retreaten. 

Då vi har begränsat antal platser (max 10) vill vi säkerställa att gruppsammansättningen blir så bra som möjligt och att alla får ut maximalt av retreaten.  

Anmäl dig NU genom att klicka nedan och fyll i INTRESSEANMÄLAN!

VI SES I TOSCANA!
Jag vill veta mer - kontakta mig
Jag vill vara med i retreaten

VI ÄR JÄTTEGLADA ATT DU ÄR HÄR!

Under vårt arbetsliv har vi stöttat tio-tusentals människor i att blomma ut i sin fulla potential, bli mer av den de är ämnade att vara, få ett fantastiskt liv, ett intressant karriär och en spännande framtid.  Nu är det din tur att följa med på resan!

Så här säger tidigare deltagare i Charlottes och Peppes olika program. 

 
JOELLA SKOOGH

"Alla behöver en sådan här period flera gånger i sitt liv för att verkligen få en chans att stanna upp i sitt liv – för att verkligen stanna upp och reflektera med hjälp av Peppe och Charlotte.

Det har varit helt magiska dagar och det har hänt så många förändringar i den här gruppen – jag är jättetaggad på att fullfölja det här programmet och se var vi är om ett halvår. "

 
ERIK ERIKSSON

”Jag kom hit som en energilös vilsen kille som inte visste vilket nästa steg var. Den här kursen har helt förändrat mig och det är den bästa investering jag gjort i mitt liv.”

 
MY GROSS

”Från de här dagarna i Toscana tar jag med mig hur underbart det har varit att stanna upp i livet och tänka efter – och reflektera både över sitt privatliv och sitt yrkesliv – som så klart hänger ihop.

Vi har haft så roligt, vi har gjort så många olika saker och Peppe och Charlotte är bara fantastiska – jag är glad att jag gjorde det här!”

MAGDALENA CARLSSON

De här dagarna i Toscana har varit helt underbara. Riktigt roligt, spännande, kul att få träffa nya människor, också en fantastisk resa som jag har påbörjat med mig själv – och det känns väldigt spännande, nyttigt och tänkvärt. Jag ser fram emot de andra månaderna också.

GULNAZ OLDMARK

De här tre dagarna har varit helt fantastiska. Jag hade absolut inga förväntningar på någonting, jag kände att det här får komma som det kommer – och det har det gjort också. Det har gett mig mycket självinsikt, på saker som inte trodde skulle bli så starkt som det har blivit för mig. Jag känner att det här är bara en början på den resa som jag faktiskt ska göra nu – och det ska bli superspännande.

HAR DU FRÅGOR?

Jag har frågor, kontakta mig!